Η Αννούλα στην κατασκήνωση

Η Αννούλα στην κατασκήνωση
"Η Αννούλα στην κατασκήνωση" (Από 8 χρονών)

Οι συμπορευτές μου στο διαδίκτυο

Ο δικός μου εννιάλογος για τον σωστό εκπαιδευτικό

Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΕΝΝΙΑΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΩΣΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ



1. Ο/η εκπαιδευτικός δεν δείχνει την αδυναμία του προς οποιοδήποτε παιδί.

2. Ο/η εκπαιδευτικός είναι ΑΓΑΠΗ και αναβλύζει αγάπη

3. Ο/η εκπαιδευτικός αφουγκράζεται ιδιαίτερα τα συνεσταλμένα παιδιά και τους τονώνει την αυτοπεποίθηση

4. Ο/η εκπαιδευτικός δίνει σε όλα τα παιδιά ίσες ευκαιρίες έκφρασης

5. Ο/η εκπαιδευτικός επιβραβεύει

6. Ο/η εκπαιδευτικός ενεργοποιεί την αίσθηση αλληλεγγύης μεταξύ των μαθητών
του

7. Ο/η εκπαιδευτικός δεν απογοητεύει, ενθαρρύνει

8. Ο/η εκπαιδευτικός είναι προσιτός

9. Ο/η εκπαιδευτικός είναι μάνα και πατέρας



Ροδούλα Σερδάρη-Παπαϊωάννου

Μουσικο-παιδαγωγός

Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

Περι-αυτολογίες!!!

Γεια σας αγπαημένοι μου ηλ. φίλοι και φίλες!!!
Τι κάνετε; Απολαμβάνετε την ασταμάτητη, κρυστάλλινη βροχούλα; Εγώ ναι!!!
Την εβδομάδα που πέρασε, θα τη χαρακτήριζα "τρελή". Μες στο τρέξιμο. Γι' αυτό δεν τα κατάφερα να κάνω και τις επισκέψεις μου, έτσι όπως θα το ήθελα.
Η καινούρια μου φίλη Φωτεινή, http://littletreasureshandmade.blogspot.gr μου έκανε την μεγάλη τιμή, να μου δώσει το πιο κάτω βραβείο!!
Φωτεινή μου, σε ευχαριστώ πάρα πολύ, για την αγάπη σου, αλλά και για την τιμή που μου έκανες!!!
Υπάρχουν όμως δύο κανόνες για να παραλάβω το βραβείο... Ο πρώτος είναι να αναφέρω 11 τυχαία πράγματα για μένα και ο δεύτερος, να χαρίσω το βραβείο σε 11 bloggers με τους ίδιους κανόνες... (αυτό το αντέγραψα από την αντίστοιχη ανάρτηση της Φωτεινής χαχαχαα)


Παλιότερα, πάλι μέσα από παιχνίδι-βραβείο,  σας είχα πει δυο λόγια για μένα, έτσι για να γνωριστούμε καλύτερα,  Χαίρομαι που μου ξαναδίνεται αυτή η ευκαιρία, γιατί έτσι, θα γνωριστώ καλύτερα με τους καινούριους φίλους, στους οποίους θα μοιράσω κι εγώ με τη σειρά μου το βραβείο.

Χωρίς να χάνω άλλο χρόνο, ξεκινώ!!!
Έντεκα πράγματα για μένα λοιπόοοοοοοον.

1, Είμαι αιδιόδοξος άνθρωπος, τόσο, που ακόμη και στις πιο δύσκολές της στιγμές, ατενίζω τη ζωή με αισιοδοξία. Σε αυτό, συμβάλει και η μεγάλη πίστη που έχω, πως, υπάρχει κάποιος λόγος για ό,τι σοβαρό μας συμβαίνει,  και ότι μέσα από κάθε δοκιμασία, ωριμάζουμε και φτάνουμε πιο κοντά σε εμάς. Νιώθω, πως σε κάθε δύσκολη στιγμή, μας κρατάει αγκαλιά ο Θεός.


2.  Κάτι το οποίο με χαρακτηρίζει, είναι ο αυθορμητισμός, η "τρέλα" και ο δυναμισμός. Δεν υπάρχει περίπτωση να βάλω ένα στόχο, και να μην τον παλέψω μέχρι εκεί που δεν παίρνει. 
Τους περισσότερους στόχους στη ζωή μου, τους έχω πετύχει,. Για όσους δεν τα κατάφερα,,  και παρά τις προσπάθειές μου δεν καρποφόρησαν, εκ των υστέρων, είδα, πως ήταν για το καλό μου. Μέσα από τις δυσκολίες, ακόμη και τις αδικίες, είναι που ωριμάζουμε, και πλάθεται ο έσω άνθρωπος. Μέσα από αυτά, γίνεται η έσω "ζύμωση", που θα δώσει "προϊόν" τέλειο.



3. Αγαπώ πολύ την οικογένειά μου και τη δουλειά μου!!! Δεν θα μπορούσα να ζήσω χωρίς το ένα από αυτά. Θα ήμουν μισή, σε αντίθετη  περίπτωση. 


4. Είμαι απόλυτη, όσο αφορά τη ποιότητα των ανθρώπων που διαλέγω για φίλους μου.  Είτε στην κανονική μου ζωή, είτε μέσα στο διαδίκτυο. Ανθρώπους τους οποίους χαρακτηρίζει κενοδοξία, έπαρση και ματαιοδοξία, αλλά και αυτούς, που στη ζωή τους κινούνται σε βάρος των συνανθρώπων τους για να εξυπηρετήσουν τους μικρές τους φιλοδοξίες, και να "πετύχουν" σε διάφορους τομείς της ζωής, τους μπλοκάρω.  Δεν κρατώ κακία, απλά δε μου ταιριάζουν άνθρωποι που χαρακτηρίζουν τη συμπεριφορά τους όλα παραπάνω.


5. Μέσα στην ημέρα, έχω μικρές απολαύσεις, που μου χαρίζουν στιγμές ευτυχίας. Μερικές  από αυτές, είναι η ώρα του πρωινού καφέ, όταν όλοι οι υπόλοιποι κοιμούνται στο σπίτι, κι εγώ με μια κούπα καφέ στο χέρι, τον απολαμβάνω κοιτώντας τα ψαράκια στο ενυδρείο, Μετά, είναι η ώρα της διαδρομής μου από και προς το σχολείο. Τότε, βρίσκω την ευκαιρία να συνομιλήσω με τον εαυτό μου και το Θεό. Έπειτα, είναι η ώρα που βγαίνουμε για περπάτημα με το Γιάννη, σχεδόν καθημερινά, εκτός απροόπτου. Τι όμορφα που νιώθω, να διασχίζουμε τη λεωφόρο με γοργό ρυθμό, και να τα λέμε!!!


6. Δεν περνάει μέρα, που να μην πάρω την κιθάρα μου στο χέρι, και να παίξω, έστω και για μια ώρα. Όπως επίσης, δεν μπορώ να μην έχω κάτι να γράψω. Αυτή την περίοδο, έχω βαλθεί να ολοκληρώσω ένα μουσικό βιβλίο, που στην ουσία "γράφεται"' στην τάξη, μαζί με τα παιδιά. Λατρεύω να πειραματίζομαι με καινούριες ιδέες στην τάξη, και να βλέπω ότι έχουν απήχηση ανάμεσα στους μικρούς μου μουσικούς!!!


7 Αγαπώ πάρα πολύ, τα παιδιά, τους ενήλικες και τα ζώα.


8. Έχω μεγάλη ευαισθησία, σε ότι αφορά στους συνανθρώπους μου, που χρειάζονται τη βοήθειά μου. Συμπάσχω μαζί τους, σε σημείο, που να κλαίω για τις δοκιμασίες που περνάνε. (Τώρα αυτό κανονικά δεν έπρεπε να το πω, αλλά πώς θα με μάθετε διαφορετικά)

9. Πολλές φορές (τις περισσότερες θα μπορούσα να πω), νιώθω παιδί, αλλά και χαίρομαι σαν παιδί, με πράγματα απλά, και για κάποιους αστεία.



10. Είμαι (δυστυχώς ή ευτυχώς) πολύ ειλικρινής, στις σχέσεις μου με τους συνανθρώπους μου, και δε σηκώνω μύγα στο σπαθί μου. Δεν θα πειράξω και δε θα αδικήσω ποτέ κανέναν, όμως μη νιώσω ότι κάποιος προσπαθεί να μου κάνει κακό. Θα τον πάρει και θα τον σηκώσει!!!


11. Μου αρέσει να κάνω εκπλήξεις στους ανθρώπους που αγαπώ, και γενικότερα, να τους κάνω να χαίρονται.


Αυτάααααααααααα. Αν θέλετε να μάθετε κι άλλα για μένα, και δε βαρεθήκατε ακόμη από την περιαυτολογία χαχαχαααα μπορείτε να πάτε κι εδώ:  http://www.cretablog.gr/2013/01/blog-post_184.html

Και τώρα ήρθε η ώρα, να μεταβιβάσω το βραβείο, σε έντεκα φίλες, τις οποίες πολύ θα ήθελα να γνωρίσω καλύτερα:

1  Τη Δημητρούλα μου http://dimitranik.blogspot.com/ 
2.  Την αγαπημένη μου Φιλία http://filiascrafts.blogspot.com/
3. Την Κάτια μου http://katitimou.blogspot.gr/
4. Τη γλυκιά μου Θώμη http://thomisworld.blogspot.com/
5. Το αγαπημένο μου Συριανό ζευγάρι Γιάννα και Γιάννη http://syros2js.blogspot.com/
6. Την αγαπημένη μου Νίκη http://oneiropeioio.blogspot.com/
7. Την πολύ καινούρια φίλη Κατερίνα http://positive-thinking-greece.blogspot.gr/
8 Την αγαπημένη μου Meanan http://apotoxamogelostogelioakoma.blogspot.com/
9. Την καινούρια μου φίλη Χρυσούλα http://diaxirosxrysa.blogspot.com/
10. Τα αγαπημένα μου κορίτσια από σπίτι. http://koritsiagiaspiti.blogspot.com/
11. Την αγαπημένη Βέρα, η αλλιώς Owl-mommy http://owlmommy.blogspot.com/

Το μόνο που έχω να σας ευχηθώ είναι! Να έχετε μια πολύ όμορφη εβδομάδα, αγαπημένοι μου!!!
Απολαύστε αυτό το βίντεο με καλλιτεχνικό πατινάζ στον πάγο, κάτω από υπέροχες μελωδίες!!!




46 σχόλια:

  1. Ροδούλα συγχαρητήρια!...να το χαρείς το βραβείο σου!....μου άρεσαν οι απαντήσεις σου....και ναί! σε γνωρίσαμε λίγο καλύτερα!
    Ροδούλα σ`ευχαριστώ πολύ που το χαρίζεις και σε μένα!...με κάνεις χαρούμενη!...και θα ετοιμάσω ανάρτηση...Ότι καλύτερο σου εύχομαι!!!
    Καλό βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλησπέρα Χρυσούλα μου!!
    Ανυπομονώ να διαβάσω τις δικές σου έντεκα αποκαλύψεις για σένα!
    Φιλιά πολλά!!!
    Να έχεις μια πολύ όμορφη εβδομάδα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ροδούλα σ'ευχαριστώ πάρα πολύ για την σκέψη,που με επέλεξες!! Μου άρεσαν πάρα πολύ όσα έγραψες για τον εαυτό σου..Σε πάρα πολλά ταιριάζουμε,κυρίως στο 1,3,4,7,8,9!!
    Από πολύ μικρή μέχρι και σήμερα έχω το ίδιο με σενα, μπορεί να στεναχωρηθώ και να κλάψω για τα προβλήματα άλλων ακόμα και αγνώστων που μπορεί να δω ή να διαβάσω ότι περνάνε τραγικές καταστάσεις. Έχω σταματήσει εδώ και μήνες τις δημοσιεύσεις με τα βραβειάκια αλλά επειδή θέλω να σε τιμήσω,θα προσπαθήσω το συντομότερο να κάνω σχετική ανάρτηση! Σήμερα είμαι αρρωστούλα στο σπίτι και βρήκα πολύ χρόνο να σας διαβάσω όσες περισσότερες γίνεται!! Καλή εβδομάδα να έχεις με χαμόγελο..Έχεις βρει το νόημα της ζωής!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κατερίνα μου, καταρχήν περαστικά σου. Εύχομαι να γίνεις γρήγορα καλά.
    Χαίρομαι πολύ που ταιριάζουμε. Να σου πω την αλήθεια, ήμουν σίγουρη γι' αυτό, γιατί σχεδόν πάντα, οι απόψεις που έχεις περί ζωής, συμπίπτουν με τις δικές μου.
    Ανυπομονώ να διαβάσω περισσότερα για σένα.
    Σου εύχομαι μια όμορφη εβδομάδα!!!
    Φιλιά πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ροδουλίτα μου καλή!!! Ήμουν σίγουρη για τις απαντήσεις σου γιατί φαίνεται τι άνθρωπος είσαι! Αυθόρμητη, ειλικρινής, ευαίσθητη, τρελιάρα, μουσικόφιλη, ζωόφιλη, κλπ. Μόνο για τα ψάρια δεν γνώριζα!!! χε χε χε
    Το βραβειάκι σου μου το έδωσε και η Φωτεινούλα και σας ευχαριστώ και τις δυο που με σκεφτήκατε!!! Υπόσχομαι ανάρτηση άμεσα με κατάθεση ψυχής!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δημητρούλα μου, χαχαχαχαα, είδες λοιπόν; Έμαθες για τα ψαράκια. Μου αρέσει πολύ να τα παρακολουθώ. Καμιά φορά στήνω και καυγά μαζί του χαχαχααα. Άμα είναι κανένα τσαούσικο και δεν αφήνει τα άλλα να φάνε ή να κολυμπήσουν ελεύθερα, το μαλλώνω.
      Αντε περιμένω τι δική σου ανάρτηση, αν και έχω την εντύπωση ότι δε μάθω κάτι που δε διαισθάνομαι.
      Φιλάκια πολλά Δημητρούλα μου!!

      Διαγραφή
  6. Αααα, σ'ευχαριστώ πολύ! Πάντα χαίρομαι όταν παίρνω βραβειάκι! Ειδικά αυτά που έχουν "κανόνες" μου αρέσουν πιο πολύ! Είναι πιο παιχνιδιάρικα! Μόλις βρω ευκαιρία θα ετοιμάσω λοιπόν τις απαντήσεις μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ροδουλα μου...προσωπο χαρουμενο παιχνιδιαρικο και ευαίσθητο... οσο περοισσότερο σε (γνωριζουμε) μέσα απο τις απαντησεις σου στα βραβεια....που σου χαρίζουν οι φίλες... τοσο περισσότερο σε εκτιμουμε... δεν ξερω αν συμπαιριλαμβανομαι στους ανθρωπους που σε κανουν να νιωθεις καλά, αλλα θα το ευχώμουνα.......πολύ ομορφο όπως παντα το βιντεο σου... να εισαι καλα.. παντα και να μεινεις ετσι...φιλακαι πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα Ρούλα μου.
      Είναι ωραία αυτά τα βραβεία παιχνίδια. Αυτή τη φορά το έδωσα σε καινούριες φίλες, για να γνωριστούμε καλύτερα, αφού τις παλιότερες σας γνωρίζω λίγο πολύ.
      Πολλά φιλιά σε όλους σας, εκεί, στην όμορφη Κρήτη!!

      Διαγραφή
  8. σε ευχαριστω για την τιμη!
    εισαι πολυ δραστηρια και αξιαγαπητη.Ειναι ωραιο που αγαπας και βοηθας τους αλλους αλλα προλαβαινεις να ασχοληθεις και μετα πραγματα που σου αρεσουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλή μου φίλη, καλησπέρα!!
      Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια.
      Ίσως παρανόησες τα λόγια μου. Δεν εννοώ ότι ψάχνω να βρω πονεμένους συνανθρώπους μου, αν και θα έπρεπε να το κάνουμε όλοι μας αυτό. Απλά, αν πέσει στην αντίληψή μου κοντινός μου άνθρωπος ή γνωστός μου να περνάει από δοκιμασίες, δεν μπορώ να μείνω αμέτοχη. Δε γίνεται δηλαδή κατάλαβες; Δε θα μπορούσα να κοιμηθώ ήσυχη, αν κάτι περνάει από το χέρι μου και δεν το κάνω.
      Περιμένω τις δικές σου απαντήσεις με ανυπομονησία!!!
      Φιλιά πολλά!!!

      Διαγραφή
  9. Ευχαριστώώώώ!!!
    Μου δίνεις μεγαλη χαρα Ροδούλα μου που με διάλεξες! Δεν ξέρω τι θα πω, θα δούμε. Προς το παρόν διαβαζω τη δική σου ανάρτηση, σε γνωρίζω λίγο καλύτερα και περιμένω ακόμα πιο ανυπόμονα να τα πούμε από κοντά! Πρεπει να πω ότι όλα αυτά που μας λες λίγο πολύ τα καταλάβαινα και γι' αυτό ένιωθα όμορφα όποτε επισκεπτόμουν το σπιτάκι σου. Εχουμε πολλά κοινά, θα έλεγα όλα αν είχα την ευκαιρία να μαθαινα μουσική κι αν αποφάσιζα πιο συχνά να ξεκουνάω τον καλό μου και να βγαίνουμε για περπάτημα...
    Φιλιά πολλά και συγχαρητήρια για το βραβείο !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νίκη μου, πόσο χαίρομαι που σε γνώρισα καλύτερα!! Και πόσο πιο πολύ χαίρομαι που θα σε γνωρίσω και από κοντά!!! Ανυπομονώ. Εκτός χιονιού και απροόπτου φυσικά.
      Το ήξερα ότι θα είχαμε κοινά. Ανυπομονώ να δω τις δικές σου απαντήσεις, αν και κάτι μου λέει, ότι ήδη τις γνωρίζω.
      Φιλιά πολλά!!!
      Υ.Γ. Είδες το μέηλ που σου έστειλα;

      Διαγραφή
  10. Συγχαρητήρια για το βραβείο..
    Βλέπω πως έχουμε και πολλά κοινά!
    Να είσαι καλά...καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Μαρία!!!
      Αλήθεια!!! Έχουμε κοινά; Χαίρομαι ειλικρινά πάρα πολύ γι' αυτό!!!
      Σου εύχομαι μια πολύ όμορφη εβδομάδα!!!
      Φιλιά πολλά!!!

      Διαγραφή
  11. 1000 συγνώμη για την καθυστέρηση...
    (Εποχή σχολικών χοροεσπερίδων κ' κοπής πίτας βλέπεις, οπότε τρέχουμε κ' δεν φτάνουμε τις τελευταίες μέρες!!!)
    Ευχαριστούμε πολύ-πολύ για το βραβειάκι!!!
    Και επειδή είσαι το... ... ... 18ο άτομο που μας κάνει tag(!), μάλλον πρέπει να... τσακιστούμε να απαντήσουμε στην επόμενη κιόλας ανάρτησή μας!!!
    Οι απαντήσεις σου, μου άρεσαν πολύύύ!!!
    Να είσαι καλά κ' να έχεις μια υπέροχη εβδομάδα!!!
    Αμέτρητα φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καμία συγγνώμη ξέρω πώς τρέχουμε όλοι, και ότι η πολλή μας αγάπη είναι που μας κάνει να θυσιάζουμε από τον λιγοστό χρόνο μας, σε βάρος άλλων υποχρεώσεων πολλές φορές, για να επικοινωνήσουμε μεταξύ μας. Γι' αυτό και μόνο, μας αξίζουν όλους μας συγχαρητήρια!!!
      Το βραβείο το αξίζετε και με το παραπάνω. Πω!!!!!!!!!! 18η ε; Άντε λοιπόν, απ΄ότι βλέπετε, περιμένουμε πολλοί να σας γνωρίσουμε καλύτερα χαχαχαα. Εγώ ειλικρινά, περιμένω πώς και πως.
      Φιλάκια πολλά, πάρα πολλά!!!
      Και καλό βράδυ!!!

      Διαγραφή
  12. Ροδούλα μου γλυκιά, χίλια ευχαριστώ για την τιμή που μου κάνεις....
    Οι απαντήσεις σου ήταν αυτό ακριβώς που περίμενα να "ακούσω" για σένα!!!!
    Άρα, έχω κάποιο ένστικτο όσον αφορά στην ποιότητα των ανθρώπων γύρω μου!!!
    Χα χα..... ξέρω να διαλέγω φίλους εγώ! Τι στο καλό Φιλία θα ήμουνα αν δεν ήξερα, μου λες; Κι' εγώ έχω ξαναπεί για μένα σε άλλο παιχνίδι αλλά κάτι θα βρω να γράψω και τώρα...
    Να είσαι καλά, κούκλα μου, και να χαμογελάς πάντα, ομορφαίνοντας τη ζωή αυτών που αγαπάς....
    Φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπημένη μου Φιλία, ξέρεις πόσο χαίρομαι κάθε φορά που σε βλέπω; Πάρα πολύ!!
      χαχαχαα με είχες καταλάβει
      Ανυπομονώ να δω το δικό σου παιχνίδι, αν και κάτι μου λέει, πως ξέρω τις απαντήσεις σου.
      Φιλιά πολλά Φιλία μου!!

      Διαγραφή
  13. Οι πληροφορίες είναι μάλλον περιττές γιατί όλο αυτό τον καιρό έχουμε καταλάβει ίσως πολλά περισσότερα για τη λάμψη σου!!! Μείνε όπως είσαι γλυκιά μου Ροδούλα!!! Σε φιλώ και καλή εβδομάδα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κική μου, χαίρομαι πολύ που σε βλέπω.
      Λάμψη ε; χαχαχαααα
      Εγώ Κική μου, είμαι ένα μεγάλο παιδί, και νομίζω έτσι θέλω να μείνω πάντα.
      Πολλά φιλιά αγαπημένη μου!!!

      Διαγραφή
  14. χαίρω πολύ για άλλη μια φορά φίλη μου!! .. απίθανη είσαι!!!... συγχαρητήρια για το βραβείο.. αξίζεις άλλα 100!!! ... νάσαι παντα καλά!!
    με αγάπη
    Λαμπρινή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λαμπρινή μου, αγαπημένη μου φίλη και συνάδελφε, με ξέρεις καλά, όπως κι εγώ εσένα.
      Κι εσένα σου αξίζει το βραβείο, αλλά ακριβώς επειδή σε γνωρίζω, δε σου το έδωσα. Εσένα άλλο βραβείο πρέπει να σου δώσω. Το βραβείο ΆΝΘΡΩΠΟΣ!!!
      Φιλιά πολλά αγαπημένη μου!!!

      Διαγραφή
  15. Απαντήσεις
    1. Κάτια μου, πέρασα και είδα το παιχνίδι σου, και πραγματικά, ήμουν σίγουρη γι' αυτό που θα διάβαζα.
      Χαίρομαι ειλικρινά που σε γνώρισα!
      Φιλιά πολλά!!!

      Διαγραφή
  16. Ειχα αρκετο καιρο να περασω απο εδω αλλα δεν ξεχνω τους μπλοκοφιλους.Ευχομαι να εχεις καλη. φωτεινη εβδομαδα γεμάτη υγεία και χαμογελα!!!!
    συγχαρητητρια για το βραβειο σου!!!!!!!Οι απαντησεις σου ολες οπως ακριβως τις φανταζομουνα.Αλλωστε τι μπορει να ειναι ενας τετοιος ανθρωπος που γραφει τοσο ομορφα -αγαπα τη μουσικη και τα παιδια.Ζεστος και ευαισθητος!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σκρουτζάκο μου, δε φαντάζεσαι, πόσο με τιμά η επίσκεψή σου!!! Όταν σε γνώρισα από κοντά στην παρουσίαση της Αντιγόνης μας, αυθόρμητα, μου ήρθε να σε αγκαλιάσω, αλλά σκέφτηκα: "κάτσε, ο άνθρωπος θα τρομάξει" κι έτσι, αρκέστηκα στο να αυτοσυστηθώ.
      Κι εγώ δε σε ξεχνώ ποτέ, παρόλο που δεν περνώ συχνά από το σπιτάκι σου, και ζητώ συγγνώμη γι' αυτό.
      Σε ευχαριστώ πολύ για τα τόσο όμορφα λόγια σου!!
      Σου εύχομαι μια πολύ όμορφη εβδομάδα!!!

      Διαγραφή
  17. Σε ξέρω καλά... ευτυχώς που δεν αλλάζεις!! Χαίρομαι για την αγωνιστικότητά σου, παρ'όλη την ευαισθησία σου μούσα μου γλυκιά!! φιλάκια πολλά, και την αγάπη μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπημένη μου ηλ. αδερφή, δεν μπορείς να φανταστείς πόσο πολύ σε έχω μέσα στην καρδιά μου Φανούλα μου. Σε αγαπώ πολύ!!!
      Είδα και τις απαντήσεις σου στις άλλες αναρτήσεις, και σε ευχαριστώ πάρα πολύ.
      Εμείς γνωριζόμαστε πια Φανή μου!!
      Σου εύχομαι να είσαι πάντα καλά αγαπημένη μου!!!
      Φιλιά πολλά, πάαααρα πολλά!!!

      Διαγραφή
  18. Ροδούλα μου γλυκιά και χαμογελαστή, για ΟΛΑ τα παραπάνω, σε χαίρομαι και σ' αγαπώ !! Μου άρεσε πολύ η φωτογραφία που είσαι στο λούνα πάρκ :)!! Στα τρομακτικά ανεβαίνεις; Εγώ να δεις όταν ήρθε η φιλενάδα μου από Ελλάδα πέρσυ το καλοκαίρι, πήγαμε σε ένα τεράστιο που είχε κάτι roller coaster μέχρι τον ουρανό !! Όλα τα γυρίσαμε, τίποτα δεν αφήσαμε χαχα :)

    Φιλάκια πολλά και καλό σας βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λύριέλ μου, κι εγώ σ' αγαπώ πολύ!!! Δεν το πίστευα να δεθώ τόσο πολύ, με ανθρώπους μέσα από το διαδίκτυο, και όμως να, που έγινε.
      Για να με ψαρώσεις με ρωτάς τώρα αυτό με το λούναπάρκ χαχαχαααα
      Πριν απαντήσω, να σου πω ότι μου αρέσουν πολύ τα γρήγορα αυτοκίνητα, ότι οδηγώ σαν ραλίστας, και ότι όλοι μου λένε ότι οδηγώ σαν άντρας, και νιώθω πολύ περήφανη γι' αυτό χαχαχαα.
      Όλα αυτά τα λέω για να μη με περάσεις για μαλθακή, γιατί στα τρομακτικά του λουναπάρκ, και να με πληρώνεις, εγώ ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΙΝΩ. Μια φορά την πάτησα, και για να μην κάνω εμετό, τσίριζα σαν τρελή, γιατί ανακάλυψα ότι αυτό έκοβε την τάση για εμετό χαχαχαα. Δεν είμαι όμως βουτυρόπαιδο ε; είδες πιο πάνω με τα αυτοκίνητα. Άσε που τρελαίνομαι για go carts. Aπ' τα 14 οδηγώ τέτοια.
      Πάντως σε θαυμάζω που μπορείς να ανεβαίνεις στα τρομακτικά. Μα πώς γίνεται να μην ανακατεύεστε βρε παιδάκι μου. Ποιο είναι το μυστικό. Σκάω!!!
      Να έχετε ένα όμορφο βράδυ Λυριελάκι μου!!!
      Φιλιά πολλά!!!

      Διαγραφή
    2. Άργησα λίγο, αλλά δε σε ξέχασα :) Λοιπόν είσαι σαν τον Πέτρο μου κι εσύ, ανακατεύεται και λέει του ανεβαίνει το στομάχι στο κεφάλι! Εγώ πάλι ανακατεύομαι σε όσα σε γυρνάνε γύρω από τον άξονά σου. Ας πούμε θυμάσαι τα καρεκλάκια που κρέμονται από αλυσίδες και γυρνάνε γύρω γύρω; Αυτό όταν ήμουν παιδί ήταν το αγαπημένο μου και όποτε ανέβαινα φώναζα με χαρά "είμαι ο Πίτερ Παν, πετάωωωω" !! Ε τώρα δεν ανεβαίνω, γιατί όταν το επιχείρησα μια φορά πριν μερικά χρόνια, νόμισα θα κάνω εμετό και θα γυρνάει γύρω γύρω αχχαχαχα! Αλλά στα τρενάκια με τις κατηφόρες δεν ανακατεύομαι, μόνο η αδρεναλίνη μου ανεβαίνει!
      Βουτυρόπαιδο όχι, Σουμάχερ θα σε πω ;)
      Φιλάκια αγάπη μου **

      Διαγραφή
  19. Xαιρετώ Ροδούλα! (σε βρήκα από το blog της Κατερίνας) Τι σύμπτωση την ίδια χρονική στιγμή είχα κερδίσει και εγώ σε προκύρηξη διαγωνισμού από το υπουργείο Παιδείας και γράψαμε με μια φίλη ένα βιβλίο για τα ΤΕΕ (σε άλλη ειδικότητα). Μου αρέσει όταν καταγράφει κάποιος στοιχεία από τον εαυτό του και ανακαλύπτει πράγματα που πιθανόν δεν είχε σκεφτεί. Ωραία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς ήρθες blogolicious Editoriolista!! Με χαρά σε καλωσορίζω στο ηλ. μου σπιτάκι.
      Μπράβο, ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ για το βιβλίο σας!!!! Ξέρω καλά τι παίζεται μέσα στο παιδαγωγικό, και είναι πολύ σημαντικό όταν απλοί άνθρωποι σαν κι εμάς, κερδίζουν τέτοιους διαγωνισμούς, σικέ πολλές φορές. Πραγματικά χάρηκα για εσάς!!
      Καλή εβδομάδα να έχεις!!!
      Φιλιά!

      Διαγραφή
  20. Καλησπέρα! Ενδιαφέρον το ίστολόγιο σας! Χαρούμενο και πολύχρωμο! αΑυτό και αν είναι πρωτότυπο μέσα στη μουντή φτιάξη μας! εις το επανειδείν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ για την επίσκεψη! Χαίρομαι που σας άρεσε η περιήγηση. Στη ζωή μου είμαι πάντα αισιόδοξη, ακόμη και στις πιο δύσκολές τις στιγμές. Πιστεύω ότι όλα, όσα μας συμβαίνουν, κάτι έχουν να μας "δώσουν". Το να μιζεριάζουμε δεν είναι λύση.
      Θα ανταποδώσω την επίσκεψη.
      Καλό Σαββατοκύριακο να έχετε!

      Διαγραφή
  21. Γεια σου Ροδούλα μου! Καλως σε βρισκω! Το blog σου το βρηκα πολυ ενδιαφερον, απο μια μικρη βολτα που εκανα!Θα χαρω να τα λεμε!! Φιλια πολλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αρετή μου καλησπέρα. Σε ευχαριστώ πολύ για την επίσκεψη. Χαίρομαι κι εγώ που βρεθήκαμε. Πέρασα κι εγώ από το δικό σου ιστολόγιο, και μου άρεσε πάρα πολύ!
      Καλό Σαββατοκύριακο να έχεις!!!
      Φιλάκια!!!

      Διαγραφή
  22. Ροδούλα μου γλυκιά!!! Χάρηκα πολύ που διάβασα για σένα!!! Έτσι ακριβώς σε είχα σκιαγραφήσει στο μυαλό μου!!! Θυμάμαι το σχόλιο που είχες αφήσει σε μένα. Πόσα κοινά, πραγματικά!!! Και μόλις είδα ότι είσαι... Ταύρος???!!! αυτό δεν το είχα μαντέψει χαχαχα...
    Σου είπα ότι προσπαθώ να μάθω κιθάρα από τα βιβλία της κόρης μου??? Εκεί να δεις γέλιο!!! Αλλά μου αρέσει πολύ...
    Σε φιλώ!!! Να έχεις ένα όμορφο και ξεκούραστο Σ/Κ!!! :*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Φωτεινή μου καλησπέρα!!
    Πόσο χαίρομαι που σε βλέπω, και πόσο πολύ χάρηκα που σε συνάντησα και στο φέης! Έλυσα και την απορία του πώς ξέρεις για τον Ταύρο χαχαχααα. Δεν το είχες μαντέψει ε; Αν κι εγώ δεν τα πολυπιστεύω αυτά.
    Πολύ σε χαίρομαι που προσπαθείς να μάθεις κιθάρα. Μπράβο σου!!!
    Σε φιλώ, και σου εύχομαι ένα πολύ όμορφο Σαββατοκύριακο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΡΟΔΟΥΛΑ ΜΟΥ!!!!!ΝΑ ΤΑ ΧΙΛΙΑΣΕΙΣ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ!!!!!ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ Σ/Κ!!!ΦΙΛΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Καλημέρα Μαρία μου!!!
    Μέσα είμαι κι εγώ. Παίρνω την πρωινή μου δόση. Τι να κάνω, που μου έχετε γίνει απαραίτητες;
    Αυτά λοιπόν είναι τα σύγχρονα ζευγάρια. Ο Γιάννης κάθεται στον δικό του υπολογιστή, με τη δική του παρέα, κι εγώ εδώ με τη δική μου αγαπημένη παρέα.
    Τελειώνουμε τη "βολτίτσα" μας ο καθένας, και συναντιόμαστε για καφεδάκι. Σ' αυτή τη φάση είμαστε τώρα, βάζει ο Γιαννάκης μυο καφέ, και πάω κι εγώ.
    Φιλιά πολλά αγαπημένη μου ηλ. φίλη!!!
    Σου εύχομαι ένα πού όμορφο Σαββατοκύριακο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Γεια σου Ροδούλα μου!! Καλώς σε βρίσκω κι εγώ!!! Από όσα διάβασα για σένα είσαι μια ψυχή πραγματικά και χαίρομαι πολύ να γνωρίζω τέτοιους ανθρώπους. Το πατινάζ το αγαπώ κι εγώ πολύ και το παρακολουθώ!! καλό βράδυ, φιλάκια!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Καλησπέρα Εύη μου!!
    Πολύ χάρηκα που σε βρήκα!
    Σε καλοσορίζω κι εγώ στο "σπιτάκι" μου.
    Το καλλιτεχνικό πατινάζ μου αρέσει πάααρα πολύ!!! Λίγο με ανατριχιάζει η τριβή του πατινιού στον πάγο χαχαχαα, αλλά από την άλλη είναι υπέροχο άθλημα.
    Σε φιλώ!!
    Καλό σου βράδυ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή